Jeg har altid været optaget af menneskers måde at være sammen på, og hvordan vi kan skabe de bedste betingelser for, at den enkelte kan bevare sin integritet og samtidig være en del af fællesskabet.

Jeg er uddannet familie- og psykoterapeut fra Kempler Instituttet og er optaget som medlem af Dansk Psykoterapeut Forening. Derudover har jeg taget en efteruddannelse som parterapeut hos Dansk Parterapeutisk institut.

Min erfaring strækker sig tilbage fra 1985, inden for psykiatri og familiebehandling med miljø- og samtaleterapi, supervision, undervisning og ledelse. Sideløbende har jeg udvidet mine kompetencer inden for bl.a. systemisk/narrativ terapi, supervision, mindfulness, hesteassisteret psykoterapi og mentaliseringsbaseret parterapi.

Siden 2007 har jeg arbejdet som familie- par- og psykoterapeut i både privat og kommunalt regi med børn, unge og voksne.

Mit fokus er på hvordan vi kan skabe de bedste betingelser for udvikling og trivsel. Det gælder for såvel det enkelte menneske, som i familien og i parforholdet.

Min metodiske tilgang er grundlæggende oplevelsesorienteret ud fra en relationel psykodynamisk forståelse. Samtidig gør jeg brug af ny viden inden for både den neuropsykologiske, narrative og mentaliseringsbaserede tilgang i terapien. Jeg tror på, at nye oplevelser og ny indsigt er basis for at skabe en forandring i vores måde at forholde os til os selv og hinanden på.

Det er en selvfølge for mig til stadighed at deltage i relevante kurser, supervisionsforløb og egen terapi.